Mogelijkheden

High Tea

Gezellig met vriendinnen bijkletsen of heeft u iets te vieren?!
Kiest u dan voor een High Tea bij Chez Andre. Graag maximaal een dag van te voren reserveren.

Bij mooi weer worden High Teas niet buiten geserveerd. Dit i.v.m. de houdbaarheid van onze producten.De tijden die wij bij de High Tea vermelden zijn niet bedoeld om aan te geven wanneer u moet  vertrekken maar, wel om aan te geven waar u ongeveer rekening mee kunt houden, zodat u uitgebreid kunt genieten.

U heeft bij ons de keuze uit 3 verschillende High Teas. Wij geven u op deze site een uitgebreid overzicht. Op zaterdag en zondag kunt u reserveren om 11.30 of 14.30. De andere dagen van de week zijn de tijden in overleg.

High Tea Chez Andre  € 19,50

U kunt bij deze High Tea rekening houden met ongeveer 2,5 uur.
Bij deze High Tea zitten de heerlijke scones met clotted cream en jam, sandwiches, hartige hapjes waarbij te denken valt aan mini- saucijzen en mini-quiches en vruchtenverrassing om maar wat te noemen.
Bonbons, pecanbroodjes, cakerolletjes zijn heerlijk bij deze High Tea.
Hier zit onbeperkt Whittington thee bij en ook koffie voor de niet- thee liefhebbers.

High Tea Verse Thee € 21,50

Deze High Tea is terug van weggeweest! Ongeveer 2,5 uur genieten van heerlijke lekkernijen zoals u kent van de High Tea Chez Andre maar, geserveerd met heerlijke verse thee! Met elkaar een aantal keuzes maken voor een heerlijke smaak. U kunt kiezen voor een lekkere kruidige thee, maar voor de liefhebbers zijn er ook vruchten thee soorten of een lekker zoetige thee. U kunt u natuurlijk ook laten verrassen!                                                                                                                                                                                                                 

High Tea Chocola  € 24,50

Voor de echte zoetliefhebbers!
Van deze High Tea kunt u ongeveer 3 uur genieten. In deze High Tea ook heerlijke hartige hapjes, kleine zoete hapjes en scones met clotted cream en jam. Ruime keuze uit thee smaken van Whittington en koffie voor de niet- thee liefhebber.
Waar het echt om gaat bij deze High Tea, is de chocoladefondue met bijpassende dipgarnituur.
Heerlijke chocola gesmolten, echt om je vingers bij af te likken!

Glutenvrije High Tea  €22,50

Nieuw!!! Onze eerste glutenvrije High Tea!! U kunt bij deze High Tea rekening houden met ongeveer 2,5 uur plezier van heerlijke hapjes. Bij deze High Tea zitten wraps, sandwiches, gebakjes, chocolade en nog veel meer! Bij de producten en bereiding wordt rekening gehouden met de gluten allergie. U kunt onbeperkt genieten van onze Whittington thee of verse thee en natuurlijk ook koffie voor de niet- thee liefhebbers. 

We willen u wel vragen;om telefonisch te reserveren en niet via de email. Afmeldingen of wijzigingen in aantal personen bij reserveringen, uiterlijk een dag van te voren door te geven. Anders zullen wij bij het betalen toch het aantal gereserveerde personen moeten doorrekenen.