Mogelijkheden

High Tea

Gezellig met vriendinnen bijkletsen of heeft u iets te vieren?!
Kiest u dan voor een High Tea bij Chez Andre. Graag maximaal een dag van te voren reserveren.

Bij mooi weer worden High Teas niet buiten geserveerd. Dit i.v.m. de houdbaarheid van onze producten.De tijden die wij bij de High Tea vermelden zijn niet bedoeld om aan te geven wanneer u moet  vertrekken maar, wel om aan te geven waar u ongeveer rekening mee kunt houden, zodat u uitgebreid kunt genieten.

U heeft bij ons de keuze uit 2 verschillende High Teas. Wij geven u op deze site een uitgebreid overzicht. Op zaterdag en zondag kunt u reserveren om 14.30. De andere dagen van de week zijn de tijden in overleg.

High Tea Chez Andre  € 22,50

U kunt bij deze High Tea rekening houden met ongeveer 2 uur aan tafel.
Bij deze High Tea zitten de heerlijke zoete hapjes, sandwiches, hartige hapjes waarbij te denken valt aan mini quiche, hartige knoop kortom laat u verrassen!
Hier zit onbeperkt Whittington thee bij en ook koffie voor de niet- thee liefhebbers.

 

Voor €5,00 pp kunt de high tea uitbreiden met een chocolade fondue.

Glutenvrije High Tea  €23,50

Nieuw!!! Onze eerste glutenvrije High Tea!! U kunt bij deze High Tea rekening houden met ongeveer 2,5 uur plezier van heerlijke hapjes. Bij deze High Tea zitten wraps, sandwiches, gebakjes, chocolade en nog veel meer! Bij de producten en bereiding wordt rekening gehouden met de gluten allergie. U kunt onbeperkt genieten van onze Whittington thee en natuurlijk ook koffie voor de niet- thee liefhebbers. 

We willen u wel vragen;om telefonisch te reserveren en niet via de email. Afmeldingen of wijzigingen in aantal personen bij reserveringen, uiterlijk een dag van te voren door te geven. Anders zullen wij bij het betalen toch het aantal gereserveerde personen moeten doorrekenen.